Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Evelina - 24 februari 2009 19:03

Ääääntligen hemma! Det har varit en lång dag men den har typ susat iväg. Klockan tio på morognen ringde min handledare från praktiken och avlutade abrupt min ljuvliga skönhetssömn (ähum!). Han hade tydligen bytt till att jobba dag så han frågade om jag kunde komma ner på en gång. Så jag klädde på mig snabbt och var där typ en halvtimme senare. Slutade vid 17.30 Efter det åkte jag och handlade lite till min sorgligt tomma kyl. Något måste jag ju äta. Får bli några varma mackor till tv:n senare.


På vagnen hem förundrades jag över hur jävla många det var som bar semlepåsar. Avundsjukt tittade jag på dem. Att de inte skäms! Måste de ha någon att äta en semla med. Säkert så kryper de ner i soffan därhemma och smaskar. Jag vill också! *Snyft*. Tycker mycket synd om mig själv just nu. Tänker fan inte sätta mig och äta semla ensam. Så jävla gott är det faktiskt inte. För mig är semlan en ursäkt till ett trevligt sällskap med någon annan. Nä, även fast jag är en självömkande singel så håller jag verkligen med Cissi Wallin i gårdagens Metro (en frilandsjournalist som jag för övrigt tycker skriver grymt bra kolumner): "Jag leker och gosar hellre med mig själv än med en människa som är elak, kontrollerande, fel och dum". Så det så...


Blev för övrigt vald till suppleang (hur fan stavas det?!) på gårdagens möte med Hyresgästföreningen. Tydligen föll mitt klädval styrelsen i smaken. Nä, för jag gick faktiskt inte naken (men tack för komplimangen i alla fall John).


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards