Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Evelina - 25 januari 2009 16:40

Ibland är det oerhört svårt att skriva något intressant om mitt liv. Som idag till exempel. Min förtvivlade hjärna söker desperat något att ta upp. *Tick tack, tick tack*... Nopp. Nada. Har varit på praktiken idag. Cyklade till Mölndal under en halvtimme (wow Evelina! Där fick du till något! Himla intressant. Ironiii!).


Tog fram en falukorv ur frysen igår kväll som jag nu är så illa tvungen att laga till, fast jag absolut inte känner för detta röda elände. Huh! Vad fan kan man göra med en falukorv? Känner mig så där lagom motiverad faktiskt. Kan ju för helvete inte slänga mat heller (fast soppåsen är grymt lockande måste jag säga).


Igår var jag på kalas hos morbror A. Å fyllde 36 år. På tisdag fyller mor min 44 bast och på torsdag knallar J och blir 23. Januari är en hemsk månad vad gäller presentinköp. Jag får ågren så fort jag har pressen på mig att hitta en födelsedagspresent eller julklapp. Hittar jag inte något lagom lämpligt i någon av de tre första affärerna så börjar det så smått krypa i skinnet på mig. Nä, tacka vet jag sköna april. Då är det bara jag som fyller år. Ego, javisst!


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards