Alla inlägg den 22 april 2008

Av Evelina - 22 april 2008 19:02

Jag lider... Det känns som om någon bokstavligt talat kört ned tre kilo bomull i halsen på mig. När jag trycker på halsvenerna gör det skitont och när jag tittar i spegeln ser jag två utbuktningar på vardera sidan om den där grejen som hänger ned (gomspene heter det visst). Jag befarar det värsta, att det är halsfluss, men jag har i och för sig inte sett några vita små "paket" i halsen så jag vet inte. Det kom utan förvarning alls i morse. Pang! Och så hade jag bara asont! Hmm... Rätt mysko egentligen. Morsan sa att jag skulle boka tid hos läkaren men de hade inte tid förrän vecka 19! Men hallå! Jag kan ju för fan ha dött tills dess (nästan i alla fall)! Dah!


Idag var jag i skolan till 17.45 Övade inför min praktiska examination som är imorgon *gulp*. Kan bara säga att typ allt gick fel idag så jag hoppas verkligen att jag kommer ihåg allt till imorgon då det verkligen gäller. Usch! Skriftliga tentor är väl en sak men praktiska. Nä, det gillar jag inte. Bara tanken på att ha en jävla höklärare stirrande på en och som registrerar minsta fel får mig att må illa.


Nähepp, om man skulle kolla lite i FASS kanske (har skrivit upp alla möjliga läkemedel jag kan få i injektionerna imorgon för att vara lite extra förberedd). Har verkligen ingen lust. Känner mig astrött! Kan ju bero på den långa skoldagen men det kan ju faktiskt vara min "sjukdom", *buää, vill inte vara sjuk, snyft*.


Många kramar

Ovido - Quiz & Flashcards