Alla inlägg den 25 april 2008

Av Evelina - 25 april 2008 21:41

Hej! Varit i skolan idag. Hade en föreläsning om njursjukdomar med en föreläsare som på allvar säkert trodde att alla i klassen var intresserade av att bli överläkare i just njurmedicin. No way kan jag säga! Om jag ska vara ärlig nickade jag faktiskt till en stund i mitten. Som tur var hade jag mina underbara kompisar E och M som puttade till mig.


Just nu är jag hos mor och far och har precis betalat mina räkningar. Kvar på kontot: 800 kr, *snyft*. Nä, jag ska vara glad som har en så fin lägenhet och faktiskt har en hyra att betala. Det är inte alla som har det ens. Hmm... Vad har annars hänt då? Ätit entrecote med klyftpotatis (får passa på och lyxa till sig när man är hos päronen) = mumma!


Imorgon är det jobb. Usch! Så är jag själv här hemma hos föräldrarna imorgon. De ska nämligen iväg och se på Lena och Orup imorgon och jag har lovat att hämta dem vid bussen, : ). Har bytt till sommardäck också. Framdäcken är så jävla slitna så jag måste verkligen köpa nya (ännu mer pengar bort, huh!).


Nä, om man skulle ta och lägga sig kanske.

P.S J, du har hjärtat på rätt ställe enligt mamma (vad hon nu menade med det!) D.S

Ovido - Quiz & Flashcards