Alla inlägg den 24 april 2008

Av Evelina - 24 april 2008 20:52

Hej! Har laddat ner tre filmer idag men jag får typ tusen dampryck för jag kan ju inte öppna dem! Åh, så fruktansvärt retligt... Annars har det inte hänt så mycket. Har pluggat, lagat mat, gått en promenad (kan fortfarande inte springa p.g.a min hals) och ser just nu på "Lyxfällan". Jag kan verkligen inte förstå hur folk kan ha så dålig koll på sin ekonomi.


Imorgon är det lön och csn, tjohoo! Synd bara att allt försvinner på en gång. Hyra, bilförsäkring, tv-avgift (som jag inte förstår varför jag över huvud taget ska betala!), matpengar, you name it! Men man känner sig i alla fall rik för typ 2 minuter, det är inte att förakta.


Näpp, nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Är inte ett dugg trött. Måste dock vänta tills B kommer. Hon ska hämta sin cykel.


Usch! Inget har man att se fram emot heller. Imorgon är det fredag med plugg och i helgen ska jag jobba. Det närmsta man har att se fram emot är väl valborg och cortégen med kompisarna. Inte för att jag förstår den samhällssatiren som de visar upp på cortégen men det är alltid kul att umgås med polarna.


Kramar 



Ovido - Quiz & Flashcards