Alla inlägg den 28 april 2008

Av Evelina - 28 april 2008 21:19

Hej! Idag satt jag och pluggade till 19. Varför detta pluggande hela tiden kan man ju tänka. Svar: jag försöker få gjort så mycket som möjligt inför helgen så jag slipper tänka på det då. Till valborg ska jag umgås med polare, se på cortégen och festa hade jag tänkt. Inte så trevligt att försöka koncentrera sig dagen efter om man säger så.


Såg nyss på ett program om dysmorfofobi (BDD) och social fobi ("Outsiders"). Stackars människor! Det kan fan inte vara lätt att lida av de sjukdomarna. Det var en tjej som verkligen avskydde sitt utseende och spenderade mer än 6 timmar på att sminka sig, varje dag! Det som är så himla jobbigt är att det bara är hon själv som tycker att hon är ful. Jag tyckte liksom hon såg helt normal ut, faktiskt riktigt söt. Nä, det kan inte vara lätt alltså. Själv tycker man ju att sminkningen (när man nu ägnar tid till det vill säga!) ska gå så snabbt som möjligt. En kvart max!


Idag ringde min mamma under föreläsningen och sa att mormor var på akuten. Det är skrämmande hur man reagerar. Så fort jag hörde henne säga det var det som om någon låtit en isbit åka ned längst ryggraden på mig. Man blir liksom alldeles kall samtidigt som miljoner frågor poppar upp i huvudet på en. Som tur var gick operationen bra.


Jag älskar dig mormor! Du är den bästa mormor som finns!

Puss puss

Ovido - Quiz & Flashcards