Alla inlägg den 11 maj 2008

Av Evelina - 11 maj 2008 13:43

Idag är det söndag. Det är inte klokt hur fort tiden går. Snart är det lördag och Göteborgsvarvet *suck*, det känns inte bra. Speciellt efter idag när jag var ute och var hur jävla slö som helst, efter bara 5 km! Jag ska för helvete springa det fyrdubbla! Nåja, den dagen den sorgen som jag (för det mesta) brukar säga och trösta mig med.


Nu är jag hos morsan och farsan. Ska jobba ikväll, börjar 15.45 *suck igen*. Igår trodde jag att det skulle bli en lugn kväll hemma i Ale men ack så fel jag hade. Det blev så att jag, mamma och pappa stack till några som de känner, C och M. Jag tänkte att jag bara skulle lämna av dem där och sen åka hem, men det blev att jag också stannade kvar och tog några öl och tjötade lite. Var rätt trevligt eftersom jag snackade med personer som jag inte träffat sen mellan- och högstadiet (dock lite pinsamt i börja måste jag medge!).


Idag har jag pluggat lite tarmsjukdomar och sprungit. Ska sätta mig lite i solen sedan (för den lär man väl inte få uppleva på jobbet!). Längtar redan tills jag är hemma i Gbg igen. Shit! Måste tanka också...


P.S Pingsthelgen räknas som storhelg, tjohoo!


Kramar

Ovido - Quiz & Flashcards