Alla inlägg den 22 maj 2008

Av Evelina - 22 maj 2008 19:11

Jag klarade det! Jag blev godkänd på tentan, tjohoo! Fan, jag har aldrig känt mig så osäker på en tenta förut men det gick ju hem ändå. Nu har jag bara en på torsdag nästa vecka sen är det "sommarlovet" som hägrar. Det är snart, tiden går fort... Fast lov vet jag ju inte om det blir direkt. Ska bara jobba i princip men det blir ändå som ledigt för mig. "Hjärnvila" åtminstone, gud va skönt det ska bli!


Idag satt jag på biblioteket i något som kändes som ett halv sekel typ. Nu när jag sitter här hemma känns det som jag har glömt allt men förhoppningsvis har väl något fastnat. Efter det cyklade jag lättat därifrån och parkerade utanför Kungsportsläkarna. Tog min tredje Hepatit B-spruta. Nu är det bara ett test kvar för att se om jag bildat några antikroppar mot viruset (det får vi ju verkligen hoppas!).


Åh, jag längtar verkligen till torsdag klockan ett på eftermiddagen. För då är det över... Då har jag bara uppgiften att hitta en lagom bra studentpresent till syrran, vilket inte är det allra lättaste direkt! Hon har inte sagt någonting över huvud taget som hon vill ha. Har bara sagt att hon INTE vill ha några smycken (så där rök ju det...). Nåväl, den dagen den sorgen.


Nu ska jag strax tvätta *suck*, booooring!

Kramar

Ovido - Quiz & Flashcards