Alla inlägg den 27 maj 2008

Av Evelina - 27 maj 2008 18:32

Nu var det 27 igen... Massa räkningar att betala. Har inte tagit mig för att betala dem än. Ska göra det, strax... Idag var jag på en kass frågestund inför tentan på torsdag. Alla föreläsare var så jävla hemlighetsfulla! (Förutom P-O, Like you!) En del svar fick jag dock. Det jobbiga är att man kommer på de bästa frågorna efteråt. Gillar egentligen inte frågestunder för det är då det går upp för en hur lite man verkligen lärt sig eftersom det känns som att alla andra ställer så himla intelligenta frågor som man själv absolut inte hade tänkt på (eller kan svara på för den delen!).


Hmm... Något mer att förtälja? Nä, tror inte det. Min lilla depressionssvacka är över. På hemvägen måste jag ha haft noll koll på trafiken. Cyklade nämligen och rabblade olika symptom för mig själv. Det är skitjobbigt att komma ihåg vilka som förekommer vid vilken sjukdom. Speciellt när det gäller hjärta och lungor.


Nåväl, inget mer plugg för idag i alla fall. Ha det göttans alla ni andra som till skillnad från mig kan njuta av det vackra vädret ute.

Pussar

Ovido - Quiz & Flashcards