Alla inlägg den 31 maj 2008

Av Evelina - 31 maj 2008 17:26

Lördag idag och fest ikväll. Utgång blir det och jag har längtat efter att få dansa. Det har liksom bara blivit att man varit hemma hos någon på helgen och inte direkt dragit ut någonstans. Men idag ska i alla fall jag ut och förhoppningsvis är det väl några fler som hänger på och skakar sina lurivga. Jag känner för att dra till "Gretas" men tyvärr vet jag minst två som inte vill dit av någon konstig anledning...


Idag har jag varit i stan. Skulle testa min stresstålighet genom att gå i femmanhuset en löningshelg bland mängder av svettiga, flip-flopbeklädda svenskar. Jag klarade väl en timma eller så sen fick jag nog. Tog en chokladmilkshake på McDonald´s och cyklade sedan hem. Ett par asballa skor och en liten kärringportmonnä (som jag verkligen tycker är supergullig!) fick jag med mig hem. Väl hemma tog jag ett krafttag och städade hela lägenheten (nåväl, dammsög i alla fall) och sen tog jag en skrubb, lite vatten och diskmedel och gick ut och tvättade av cykeln lite också (vilket behövdes!).


Jag har börjat att läsa en så grymt bra bok som handlar om en CP-skadad. Det är så himla härligt och läsa om människor som verkligen kämpar och samtidigt har sådan självironi att de kan skratta åt sig själva. Jag har kommit på mig själv efter att ha skrattat högt ett antal gånger när jag läst för att författaren använt så klockrena kommerntarer.


Nu ska jag börja fixa i ordning mig lite smått. Funderade ett tag på att ta ett bad (i badkaret alltså) men ångrade det nästan på en gång. Det är ju så sjukt fint väder ute, inte får man väl bada inomhus då?

Kramar

Ovido - Quiz & Flashcards