Alla inlägg under september 2008

Av Evelina - 5 september 2008 12:02

Hej hopp! Idag är det fredag igen, tusan vad fort veckorna går! Har precis kommit hem efter en springtur i Skatås med M. Det var segt att ta sig dit men gick hyfsat att springa tycker jag. Nu är det plugg som gäller fram till eftermiddagen/kvällen. Då kommer N och vi ska ha tjejkväll med tacos, kladdkaka, vin och "Brokeback Mountain" (Heath Ledger!!!). Senare hade vi tänkt dra ut och dansa någonstans.


Ska dock ta det lugnt med drickandet för jag ska till träningen imorgon som börjar 12.15 Kanske inte så himla bra om man kommer dit som en levande död. Dessutom vill jag vara pigg när jag träffar familjen och släkten efteråt för då är det middag i Ryksdamm som gäller. Åh! Önskar att jag var färdig med allt plugg nu så jag kunde koncentrera mig på något roligt. Ja, ja, jag har ju i alla fal något att se fram emot...


Kramar

Av Evelina - 4 september 2008 12:22

Hej! Sitter i plugget. Ska snart ha föreläsning i processorienterad handledning. Efter att jag slutat vid fyra ska jag hämta min cykel. Har saknat den faktiskt...


Hemma blir det full fart. Laga mat, käka och sen dra till träningen. Lite stressigt men det går för jag kan ta sovmorgon imorgon. Nu gäller det bara att hålla sig vaken i tre timmar till sen kan jag andas ut. Precis efter lunch har jag ofta väldigt svårt med att bibehålla koncentrationen. Det optimala hade varit om jag fick någon timme där jag kunde lägga mig och sova. Fan, jag är ju som en bebis!


Kram


P.S Fan va du snarkar J!

Av Evelina - 3 september 2008 17:22

Äntligen hemma! Vilken jävla dag! Den började med att jag fick punktering på cykeln och var tvungen att ställa den vid Vasaplatsen. Tur att jag är en så fruktanvärd tidspessimist annars skulle jag nog inte hunnit till skolan i tid. Nu har jag lämnat in den på lagning i alla fall. Den ska vara klar imorgon eftermiddag. Snabba ryck åtminstone.


Nu måste jag åka och handla men jag kände att jag var tvungen att få ett litet andrum emellan. Fick äta knäckebröd till frukost, vilket inte är min stora favorit men tycks vara det man har och ta av när det krisar.


Pratade med syster yster idag också. Härligt att höra att hon är hemma. Just nu väntade hon på Mölndals akut. Stackarn! Hon lät inte nerdrogad av massa lugnande i alla fall! H ligger på ett sjukhus i Uddevalla men allt var bra med honom också sa F.


Ikväll blir det en rulle och antagligen en film med J, längtar...


Kram

Av Evelina - 2 september 2008 15:05

Tja! Sitter just nu i skolan. Kände att jag behövde en liten paus från VIPS-modellen. Tänkte att jag skulle orka mig igenom åtminstone ett kapitel till innan jag drar hemåt. Måste köpa juice och grädde...


Halv åtta är det träning som gäller. Fattar inte hur jag ska orka. Har faktiskt varit i skolan sen nio i morse, inte konstigt att man är trött. Hungrig är jag med... Ska laga pannbiff med potatis när jag kommer hem, gott!


Kram

Av Evelina - 1 september 2008 20:36

Nu är jag så himla trött så hälften hade räckt. Träffade morsan och farsan och käkade jättegoda grekiska grillspett på den restaurang i stan. Pappa blev glad för sin present (radiostyrd helikopter). Sedan satte jag mig vid fontänen på Avenyn och roade mig i 3,5 timmar med att försök traggla mig igenom ett helt kapitel i min omvårdnadsbok. Det var verkligen INTE kul men nu är det gjort i alla fall.


Väl hemma tog jag en springtur, det var jobbigt. Jag vet inte om mina skor är bra. Det kändes mycket i vaderna. Försöker intala mig att jag bara är ovan. Efter det satte jag mig och pluggade lite till. Nu ser jag på "Outsiders" som handlar om människor som ska slå olika rekord genom att utsätta sig för mysko saker. Typ en idiot som ska hänga upp sig med krokar i skinnet, 60 meter upp i luften. Fan, vad sjukt. Vad får man ut av det egentligen? Återstår att se...


Skriver imorgon igen antagligen.


Kram

Av Evelina - 1 september 2008 08:34

Godmorgon! Vilken härlig septembermorgon! Nu är det höst. Jag älskar hösten. All jobbig solhysteri har lagt sig och det är helt ok att vara blek igen, härligt.


Idag ska jag försöka plugga lite, springa och så ska jag käka lunch med mamma och pappa vid halv ett för farsan fyller 52 år idag. Jag måste till jobbet och lämna tillbaka mitt tjänstekort. Det ska jag nog också hinna med. För övrigt så är det rätt lugnt i plugget den här veckan.


Nu ska jag borsta tänderna och sedan få lite gjort.


Kram


P.S F kommer hem imorgon som det ser ut nu... 

Ovido - Quiz & Flashcards