Alla inlägg under maj 2008

Av Evelina - 11 maj 2008 13:43

Idag är det söndag. Det är inte klokt hur fort tiden går. Snart är det lördag och Göteborgsvarvet *suck*, det känns inte bra. Speciellt efter idag när jag var ute och var hur jävla slö som helst, efter bara 5 km! Jag ska för helvete springa det fyrdubbla! Nåja, den dagen den sorgen som jag (för det mesta) brukar säga och trösta mig med.


Nu är jag hos morsan och farsan. Ska jobba ikväll, börjar 15.45 *suck igen*. Igår trodde jag att det skulle bli en lugn kväll hemma i Ale men ack så fel jag hade. Det blev så att jag, mamma och pappa stack till några som de känner, C och M. Jag tänkte att jag bara skulle lämna av dem där och sen åka hem, men det blev att jag också stannade kvar och tog några öl och tjötade lite. Var rätt trevligt eftersom jag snackade med personer som jag inte träffat sen mellan- och högstadiet (dock lite pinsamt i börja måste jag medge!).


Idag har jag pluggat lite tarmsjukdomar och sprungit. Ska sätta mig lite i solen sedan (för den lär man väl inte få uppleva på jobbet!). Längtar redan tills jag är hemma i Gbg igen. Shit! Måste tanka också...


P.S Pingsthelgen räknas som storhelg, tjohoo!


Kramar

Av Evelina - 8 maj 2008 10:47

Idag har jag inga lektioner men måste nästan sätta igång och plugga inför nästa tenta ändå. Förstår inte hur jag ska hinna med allt. Just nu har jag bara världens största klump i magen... Nåja, den är ju inte förrän den 29 maj men tiden går så himla fort så snart är jag där. Tentan igår gick så där. Det var liksom en sådan där flum historia där man inte riktigt vet om man svarade rätt på frågorna liksom. Äsch! Jag ordbajsade lite om integritet och värdighet, får se om det gick hem...


Har precis käkat frukost efter en härlig sovmorgon. Gick och la mig sent eftersom jag såg på Filmen "Doomsday" igår hos J. Den var bra om man känner för att se en action med jag-kör-över-en-människa-med-en-bil-i-130-km/timmen-så-det-blir-mycket-blod-och-köttslamsor-som-flyger-överallt. Hmm... Ikväll ska jag träna karate. Får se hur det går. Antagligen får jag stryk som fan men, men, det kan vara kul det med *gulp*.


Nä, nu ska jag sätta igång och göra lite nytta...

Många kramar

Av Evelina - 7 maj 2008 14:03

Om mindre än 1,5 timma sitter jag i tentasalen! Får se hur det går... Uppriktigt sagt orkar jag faktiskt inte bry mig just nu. Lite tråkigt är det ju att det är världens härligaste väder ute och man själv ska sitta inomhus och uggla i fyra timmar (fast inte en chans i världen att jag tänker sitta i fyra timmar!). Om jag hinner ska jag nog ta och lämna blod senare. Vill få köpt mina nya springkläder också.


Morsning!

Av Evelina - 6 maj 2008 20:29

Jag är så himla trött! Var i skolan och pluggade aslänge, nu är det så jag ta mig fan spyr på skiten! Det ska faktiskt bli skönt att ha tentan imorgon så man kan koppla bort det. Väl hemma har jag sprungit, duschat och bakat chokladbollar (blev så himla sugen på något sött och orkade inte gå och köpa godis...). Nu ska jag ta en macka och lite te, sen är det läggdags för min del.


Puss och kram!


P.S J, jag tittar gärna på film en annan dag men just idag orkar jag faktiskt inte... Kram på dig!

Av Evelina - 5 maj 2008 12:25

Tja!

Är i skolan och ska väl vara här till typ åtta på kvällen. Ska stanna kvar och plugga med E och M. Jag pallar inte att plugga ensam för då blir det alltid så att motivationen flyger dit den absolut inte ska. Hmm... Strax fortsätter föreläsningen om onkologi. Jag skojar inte när jag säger att jag nickade till fem gånger nu på förmiddagen. Men hallå! Det går inte att hålla sig vaken när föreläsaren är som en uggla i mossen typ. Ser fram emot kvällen...


Kramar



Av Evelina - 4 maj 2008 17:31

Hejsan!

Helgen har varit underbar! Igår vaknade jag upp hos N. Vi var ett gäng som träffades, lagade hemmagjord pizza, pratade och hade allmänt trevligt... Till typ halv fyra på morgonen! Då kände jag att ögonlocken höll på att rulla under hakan så jag kände att det var dags att sova. Väl hemma igen fick jag sådan himla lust att INTE plugga så jag tog en sväng med bilen hem till morsan och farsan. Käkade lite mat och bytte olja i bilen (En viss bensinmacks oljepriser suger fett!). Väl hemma igen tog jag och sprang en sväng. Meningen var att jag inte skulle springa så lång men jag råkade springa lite vilse så det blev la typ 9 km eller något. Sen kom E och vi såg på en film och käkade lite godis (det var mest jag som åt måste jag erkänna!)


Idag, söndag, har jag pluggat med M sen tio på morgonen till typ 15.30 Sen blev vi så trötta på skiten så vi stack ut och sprang. Just nu sitter jag och tar igen mig lite. Har duschat och ska strax börja göra iordning mig. Ska en sväng till Liseberg. Inte för att jag direkt har råd men va fasen! Något måste man väl få belöna sig med, eller?


Hmm... Imorgon är det föreläsning från 9 till 16, huh! Ska väl överleva det med tänker jag.


Många kramar


P.S.1 Vilket underbart väder vi har här i Sverige ibland :)

P.S.2 Nä J, jag vet faktiskt inte vad hon menade...

Av Evelina - 2 maj 2008 14:50

Jag måste säga att jag verkligen tycker det är härligt med en blogg. Bara det att få skriva av sig lite några minuter om dagen gör gott. Idag har jag jobbat. Var uppe kvart i fem i morse och känner mig lite halvtrött faktiskt. Jag får så himla ont i ryggen när jag jobbat där. Man står ju upp i princip hela tiden och det stenhårda betonggolvet gör det ju inte direkt bättre.


Senare ska jag till N på Marsstrand. Vi blir väl några stycken som träffas. Lite spel och en öl kanske. Tycker sådant är ashärligt, bara att få umgås liksom. Funderar på att ta med mig bikinin faktiskt. Det är väl kallt som fan i vattnet men man kan ju alltid låtsas att man är i medelhavet och plaskar (ok, jag erkänner, det var dumt skrivit! Inte en chans i världen att det kommer kännas som det!). Hmm... Funderar på om jag hinner springa en sväng innan bussen går. Det gör jag nog...


Ha det bäst alla ni som läser min blogg!

Kramar

Av Evelina - 1 maj 2008 14:29

Ny månad. Gud, vad tiden går fort. Denna månaden ska jag hinna med så mycket att hälften hade räckt för att få den mest inbitne tidsoptimisten att förtvivlat börja gnaga på naglarna. Det är två stora tentor kvar, syrran tar studenten, mamma vill åka till Ullared någon dag (jag också såklart men det är det här med tiden...), de tjatar på mig från träningen, jag ska springa Gbg-varvet och Blodomloppet, jag måste lämna blod någon dag, m.m Jag skulle kunna hålla på och rabbla upp hur mycket som helst.


Igår var jag med några kompisar och såg på cortégen och gick ut efteråt. Det var väldigt kul faktiskt. Idag har jag inget planerat. Kan bero på att jag känner mig lite lagom dåsig. Får väl ta en promenix eller något senare. Ränsa (stavas det med ä?) hjärnan lite. Min syster kommer dock ikväll och ska sova över. Vi ska jobba tillsammans i matsalen imorgon. Det kommer väl inte vara en kotte där nästan kan jag tänka mig.


Soo long!

P.S Funderar på att ta en restresa till sommaren själv. Känner att jag behöver komma iväg någonstans...

Ovido - Quiz & Flashcards