Alla inlägg den 2 juli 2008

Av Evelina - 2 juli 2008 17:38

Hej! Idag efter jobbet åkte jag och bytte till mammas och pappas bil. Tidigt i morse fick jag nämligen ett sms av mamma där hon tipsade mig om att det nog vore bra att byta bil eftersom de har betydligt mer bagage med sig hem än på ditvägen.

    På vägen började min bils batterilampa att lysa igen. Jag drabbades INTE av panik som jag brukar utan tog det helt lugnt. Jag observerade till och med att värmemätarn inte steg, vilket kanske tyder på att det är något annat än fläktremmen som det är fel på (nu är jag som tidigare nämnt verkligen inte någon expert på bilar men det kändes ändå bra att veta att man hade något slags hum om vad som hände). Kanske generatorn då? I alla fall så kollade jag den där grejen som farsan skruvade på sist och den satt stenhårt så den kan det inte vara. Nåväl, får fråga honom imorgon. Förhoppningsvis är det något som går att fixa *håller tummarna*.

    Har en egen liten teori om vad det kan vara. Kanske min bil håller på att dumma sig för att det är varmt ute nu igen. Den står ju oskyddad i konstant sol och värme hela dagen om det nu skulle vara fint väder. Den har inte krånglat på hela tiden när familjen varit bortrest och då har det faktiskt inte varit något vidare väder heller. Igår började ju dock graderna krypa uppåt. Kan det vara så att min bil är så känslig? Det är verkligen inte bra i så fall...


Nu är jag hemma igen. Trött som vanligt. Har tvättstuga (megakul! Eller inte...). Har rensat ut mitt kylskåp. Hittade en massa olika mögelarter tror jag. I alla fall slängde jag jättemycket så nu består mitt kylskåpsinnehåll i princip endast av ett paket ägg och äppelmos. Det kan man nog slänga ihop en gourmetmiddag på, eller? : ).

    Ska ta och diska nu och sen ska jag lägga mig och vila en stund. Imorgon ska jag hämta familjen på Landvetter. Har saknat dem jättemycket faktiskt. Kanske låter dumt men det är en trygghet att veta att man har dem nära och att det bara är att åka till dem om man skulle vilja.


Kram


P.S Har köpt en fotlänk (trodde det var ett armband först) som det står "hope" på. Tänkte att jag skulle försöka få tillbaka mitt egna förlorade...



Ovido - Quiz & Flashcards