Alla inlägg den 15 juli 2008

Av Evelina - 15 juli 2008 16:24

Hej! Idag var det andra morgonen idag som jag vaknade av mig själv kl: 05.10, 5 minuter innan min klocka ska ringa. Är inte det konstigt? Eller så är det jag som har ett så himla tråkigt liv eftersom jag över huvud taget lägger sådana saker på minnet.

    På jobbet var det som vanligt. Lite mer att göra eftersom A var sjuk. Efter att jag slutat gick jag ned till gymmet en stund. Svettades tillsammans med två andra i si så där 50 minuter kanske. Jag hade tagit med en av Nightwish´s plattor och satte på den. När jag skulle gå kom en av tjejerna som också var där fram till mig och frågade vad det var för grupp. Va! Vilken fråga! Det var nästan så jag inte kunde med att svara den lilla tösen för jag tyckte så synd om henne. Inte veta vilka Nightwish är! Det är ju nästan klassat som att inte veta vem Carola är! (Enligt mig i alla fall...)


Nu ska jag duscha. Förresten, jag har fått en ELLE-tidning som jag absolut inte har skickat efter. Hoppas det är en reklamtidning så de inte fått för sig att jag prenumererar eller något åt det hållet för då är det jävligt mycket ute och cyklar! Tidningar som man prenumererar på klassar jag som en totalt onödig utgift. Jag hinner aldrig läsa sådant ändå. Fast i och för sig, har jag fått en gratis så kan jag ju kanske bläddra lite i den i alla fall. Gratis är gott som man brukar säga...


Kramar 

Ovido - Quiz & Flashcards