Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Evelina - 13 juli 2008 16:27

Hej! Nu är jag tillbaka igen efter en kanonhelg med släkten i Degerfors. Det jag gillar absolut bäst med mina släktingar är att de, liksom jag älskar att spela spel. Vi har spelat "fem kategorier", lirat minigolf (usch, jag hatar detta överskattade bratspel!) och nött ut kubbspelet ordentligt.

    Vad har vi gjort mer på vår lilla minisemester då? Jo, vi har varit och utforkat det exotiska stället Karlskoga. Vi har badat (troligen hade det blåst över någon typ av ny istid  innan vi kom för vattnet var ta mig tusan svinigt kallt!), käkat underbart god mat varje dag, sprungit två gånger (jag då alltså kanske tåls att tilläga!) och så har vi varit på dans på ett ställe som hette Jakobs Loge. Ett riktigt bondeställe där det dansades bugg och man kunde skjuta med luftgevär. På scenen stod inte mindre än Walströms! Haha... Hade aldrig hört talas om dem men det var kul i alla fall.


Nu är jag hemma igen. Har packat upp mina grejor. Hade tänkt att dra till tjärnet sedan och ta med mig min bok. Just nu läser jag Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Är fortfarande lite besviken för enligt alla ska de böckerna vara så HIMLA bra men när kommer det där braiga då? Har läst 61 sidor nu och inte en intressant rad har skrivits än om jag ska vara helt ärlig. Kommer väl, förhoppningsvis...


Bye, bye!


Ovido - Quiz & Flashcards