Alla inlägg under juli 2008

Av Evelina - 20 juli 2008 17:17

Sjunde dagen i rad som jag har jobbat nu. Börjar bli lite segt... Imorgon är jag som tur tillbaka i matsalen igen. Där flyter tiden på i alla fall. Nu kom jag precis in från en promenad runt tjärnet. Är hungrig som tusan och sugen på tacos. Synd bara att man är en person. Lite tråkigt att laga till sig själv bara. Äsch! Jag är sugen på tacos och då tänker jag fasen i mig käka det också! Får åka till Ica senare.


Jag har inga planer för kvällen. Blir väl att jag ser på Batman-filmen. Måste ju få en liten repetition nu innan bion på fredag. På tal om film så sög gårdagens hyrfilm ganska brutalt. Den var kass helt enkelt.


Kram

Av Evelina - 19 juli 2008 18:29

Idag har jag jobbat som PA. Började vid åtta på morgonen så lite sovmorgon har jag haft. Efter jobbet stack jag ut och sprang en sväng. Kändes skönt att få rensa tankarna en stund...


Nu har jag äntligen kommit in i Stieg Larsson-boken, nu är den riktigt bra faktiskt. Nu tänkte jag ta en fralla och lite te och se på en film som jag hyrt. Måste säga att jag har många fördomar om denna film men jag tänkte att jag skulle ge den en chans ändå. Det är "I am legend" med Will Smith. Får väl se om den är något att ha.


Längtar till nästa helg...


Kram

Av Evelina - 18 juli 2008 20:26

I skrivande stund är jag ganska bitter. Varför? Jo, därför att jag undrar vad som får gamla människor (givetvis inte alla!) att tro att bara för det kommit över en viss ålder har rätt till allt. De tror sig stå över lagarna på något mysko sätt. Varför? Jag vet faktiskt inte men jag ska ta ett jävligt bra exempel så man kan förstå vad jag menar.

    När jag cyklade hem från stan idag (hade tagit en fika med E som för övrigt var jättetrevlig) så har en, enligt mig, komplett idiot ställt sig och i princip parkerat på cykelbanan! Anledning: för att prata i mobiltelefon. Vad är detta för jävla sätt! Och som om detta inte hade räckt så när jag försöker trixa mig förbi denna äckligt fula Saab så ler föraren och vinkar åt mig som om hon försökte säga "du har väl överseende med mig eftersom jag är lite äldre och inte orkar svänga in på en parkering och prata i min mobiltelefon istället". Så fan att jag har! Skitkärring! Sådana här saker gör mig fullständigt vansinnig, usch!


Nåväl, nu är jag hemma igen i min renstädade lägenhet. Jag tänkte se på "Ladykillers" ikväll. Den verkar bra och den är med Tom Hanks. Han är en bra skådespelare tycker jag ("Forrest gump" till exempel, såååå grym!).


Det har jag glömt nämna förresten. Igår på jobbet var ingen direkt vanlig dag. Vi stod i princip upp till halsen i bajsvatten eftersom det var stopp i vår toalett och en slammsugare var tvungen att komma. Han slamma och slamma men vattnet sögs ju inte upp så det rann ut överallt. I hissar, ned till verkstaden och allting. Huh! Det var en skitig upplevelse!


Kram


Av Evelina - 17 juli 2008 14:09

Nu har jag precis varit och hämtat biobiljetter till den nya Batman-filmen (premiärdagen och allt!). Det är syrrans födelsedagspresent plus att jag tänkte bjuda hem dem på middag innan. Ska bli kul. Dessvärre är det på fredag nästa vecka så det är ju en stund kvar men jag har ju något att se fram emot i alla fall.

    På tal om syrran så sms:a hon mig alldeles nyss och frågade om jag ville hänga med till Ullared idag. Tyvärr så har jag inga pengar samt att jag måste städa och har tvättstuga plus att jag lovat att umgås med en polare senare i eftermiddag. Så idag blir det alltså ingen vanlig "sova-bort-hela-eftermiddagen-dag" för mig inte! Fan, jag kommer ju vara som en zombie ikväll...


Imorgon ska jag jobba och sen fika med E. Det var ett tag vi sågs nu. Ska bli kul att träffas lite. N och gänget frågade om jag ville hitta på något på kvällen imorgon också men jag tackade nej. Ska ju jobba hela helgen så jag tror inte jag orkar det...


Kram

Av Evelina - 16 juli 2008 15:36

Hej! Nu regnar det... Jag har ingenting att göra... Just nu känns livet grått. Bara så där tråkigt fisgrått. Liksom varken svart eller vitt, vilket jag oftast föredrar om jag ska vara ärlig. Ska nog ta och äta en paj som jag tagit med från jobbet. Så har jag något att göra i typ 5 minuter kanske. Inte ens någon trist reklam som jag kan bläddra i finns tillgänglig.


Sprungit har jag redan gjort... Kanske läsa lite vore något? Har faktiskt börjat tycka att Stieg Larson-boken tagit sig lite, inte jättemycket men tillräckligt för att jag ska fortsätta.


Tycker synd om er som satt i Rainbow på Liseberg, vilket jävla öde!


Kram

Av Evelina - 15 juli 2008 16:24

Hej! Idag var det andra morgonen idag som jag vaknade av mig själv kl: 05.10, 5 minuter innan min klocka ska ringa. Är inte det konstigt? Eller så är det jag som har ett så himla tråkigt liv eftersom jag över huvud taget lägger sådana saker på minnet.

    På jobbet var det som vanligt. Lite mer att göra eftersom A var sjuk. Efter att jag slutat gick jag ned till gymmet en stund. Svettades tillsammans med två andra i si så där 50 minuter kanske. Jag hade tagit med en av Nightwish´s plattor och satte på den. När jag skulle gå kom en av tjejerna som också var där fram till mig och frågade vad det var för grupp. Va! Vilken fråga! Det var nästan så jag inte kunde med att svara den lilla tösen för jag tyckte så synd om henne. Inte veta vilka Nightwish är! Det är ju nästan klassat som att inte veta vem Carola är! (Enligt mig i alla fall...)


Nu ska jag duscha. Förresten, jag har fått en ELLE-tidning som jag absolut inte har skickat efter. Hoppas det är en reklamtidning så de inte fått för sig att jag prenumererar eller något åt det hållet för då är det jävligt mycket ute och cyklar! Tidningar som man prenumererar på klassar jag som en totalt onödig utgift. Jag hinner aldrig läsa sådant ändå. Fast i och för sig, har jag fått en gratis så kan jag ju kanske bläddra lite i den i alla fall. Gratis är gott som man brukar säga...


Kramar 

Av Evelina - 14 juli 2008 16:43

Hej! Glömde skriva igår att min bil äntligen är lagad! Nu älskar jag den igen över allt annat (snacka om att vända kappan efter vinden...). Nu har dock mamma lånat den eftersom hon ska jobba sent och inte har någon passande buss.

    Idag har jag jobbat och ska göra det i tolv dagar i sträck nu framöver. Snacka om deprimerande... Men, men, det går säkert fort. Jag har ändå inget speciellt nu att se fram emot så kan lika gärna försöka göra det bästa av den tråkiga situationen som jag just nu befinner mig i.


Kom precis hem från en ride på IKEA med morsan. Köpte ingenting! Jag förvånades faktiskt över hur jag kunde gå igenom hela varuhuset utan att köpa en enda pinal. Inte ens några söta servetter, jättebilliga bordsunderlägg eller värdelösa batterier kunde få mig att öppna plånboken, *stolt*. Jag åt dock en barnbägare med mjukglass men den bjöd min kära mor på.


Nu ska jag lägga mig och sova några timmar tills tv:n börjar (det vill säga det program jag ska se). Är verkligen astrött!


Kram

Av Evelina - 13 juli 2008 16:27

Hej! Nu är jag tillbaka igen efter en kanonhelg med släkten i Degerfors. Det jag gillar absolut bäst med mina släktingar är att de, liksom jag älskar att spela spel. Vi har spelat "fem kategorier", lirat minigolf (usch, jag hatar detta överskattade bratspel!) och nött ut kubbspelet ordentligt.

    Vad har vi gjort mer på vår lilla minisemester då? Jo, vi har varit och utforkat det exotiska stället Karlskoga. Vi har badat (troligen hade det blåst över någon typ av ny istid  innan vi kom för vattnet var ta mig tusan svinigt kallt!), käkat underbart god mat varje dag, sprungit två gånger (jag då alltså kanske tåls att tilläga!) och så har vi varit på dans på ett ställe som hette Jakobs Loge. Ett riktigt bondeställe där det dansades bugg och man kunde skjuta med luftgevär. På scenen stod inte mindre än Walströms! Haha... Hade aldrig hört talas om dem men det var kul i alla fall.


Nu är jag hemma igen. Har packat upp mina grejor. Hade tänkt att dra till tjärnet sedan och ta med mig min bok. Just nu läser jag Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Är fortfarande lite besviken för enligt alla ska de böckerna vara så HIMLA bra men när kommer det där braiga då? Har läst 61 sidor nu och inte en intressant rad har skrivits än om jag ska vara helt ärlig. Kommer väl, förhoppningsvis...


Bye, bye!


Ovido - Quiz & Flashcards