Alla inlägg under juli 2008

Av Evelina - 7 juli 2008 20:40

Idag var jag på Bilia och köpte en "kolhållare med laddningsrelä". Det var inte lätt för den stackars tjejen som hjälpte mig att hitta denna lilla del men till slut lyckades hon (tog la typ 20 minuter).


På jobbet var det som vanligt. Jag kan inte för mitt liv förstå varför somliga människor (inga namn nämnda) är så förbannat jävla griniga hela tiden. Har de konstant PMS eller vad är det frågan om? Klagar på allt och alla. Vi har ett ganska brett yougurthsortiment på jobbet men ändå ska folk ha den sorten som vi för tillfället inte har inne. Varför? Och varför i helvete blir man assur för detta? Stackars satar vars liv styr av vilken yougurth de käkar till frukost!


Nu ska jag se på "Kommisarie Montalbano". Det är tur att det går så många bra deckare på ettan nu över sommaren, så man kan tjäna in sina tv-licens pengar lite grann i alla fall.


Kram

   

Av Evelina - 6 juli 2008 16:22

Hej! Vem var det som uppfann bilen? Jävla idiot... Bytte fläktremmarna men det hjälpte inte. Tog bort generatorn som var ett jävla meck enligt farsan. Jag citerar "jävla franska skithelvete!". Där såg vi att ena kolet var helt nednött (finns det ett sådant ord?) och alltså inte genererade någonting, så nu tror vi att det är det som måste bytas. Inget mer kan dock göras idag så jag måste ta bussen hem *snyft*. Va fan, har jag åkt kollektivt i 20 år så kan jag nog göra det en gång till!


Vi hade görkul igår, släkten och jag. Vi åt gott och spelade spel. På kvällen (runt midnatt) körde jag hem M och I till stugan. Vi tog ett dopp i deras sjö och det var hur härligt som helst! Pratade lite om lillsemestern som vi ska ha uppe i Degerfors. Vi ska hyra två stugor och umgås lite från torsdag till söndag nästa vecka. Härligt att bara jobba tre dagar och sen vara ledig. Skulle egentligen ha jobbat idag också men de ringde mig från jobbet igår och sa att min brukare låg på sjukhus och inte skulle komma hem förrän imorgon så därför kunde jag vara ledig om jag ville (självklart ville jag det!). Om jag behövde pengarna fick jag alternativet att städa en kontorslägenhet men jag tackade nej.


Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan ta bussen och åka hem. En helg här ute på landet räcker gott. Funderar på att springa lite innan jag åker. Insupa lite extra superfräsch luft innan man åker till storstaden igen kan ju vara bra.


Kramar

Av Evelina - 4 juli 2008 14:56

Hej! Idag fyller syrran 19 bast. Det låter så gammalt på något sätt. Jag ser henne i alla fall inte som nitton, hon är ju min lillayster! Idag ska jag ta det lite lugnt hemma. Städa mitt skafferi tänkte jag. Har hyrt en film som jag ser fram emot att se senare ikväll. Den är med Julia Roberts och Tom Hanks så dålig kan den ju inte vara!


Ska köra hem morsan och farsan från Bruce Springsteen-konserten ikväll så det blir inget dricka av. N och J har frågat om jag vill festa imorgon och även R har frågat men jag vet inte. Då blir alla bara så himla fulla och jag hade ju tänkt vara nykter även denna helgen men, men, jag får se. Har varit duktig rätt många helger nu tycker jag så det hade ju inte varit hela världen om jag drack lite...


Nu ska jag ta en långpromenad. Måste få andas lite annan luft än den instängda som man får dras med på jobbet.


Kram

Av Evelina - 3 juli 2008 18:50

Min bil suger fett! Varför kan den bara inte fungera, arghhhhh! Det är väl antagligen generatorhelvetet...


Min familj är hemma igen, love them! Jag fick ett par Converse-skor, en Dieselväska och en parfym och bodylotion från Victoria´s secret, coolt! En liten tröst i mina bilbekymmer är i alla fall att om bilen råkar paja typ på någon väg där det kör många människor så kan jag åtminstone se snygg ut i mina nya dojer och väska (och även lukta gott, hehe...).

   

Ska ta en dusch nu, blev så svettig förut när jag skulle köra hem från morsan och farsan med en lysande batterilampa. Jag är trött som fan! Ska se om det är något bra på tv:n annars går jag och lägger mig.


Kram


P.S Älskar bilar, när de fungerar...

Av Evelina - 2 juli 2008 17:38

Hej! Idag efter jobbet åkte jag och bytte till mammas och pappas bil. Tidigt i morse fick jag nämligen ett sms av mamma där hon tipsade mig om att det nog vore bra att byta bil eftersom de har betydligt mer bagage med sig hem än på ditvägen.

    På vägen började min bils batterilampa att lysa igen. Jag drabbades INTE av panik som jag brukar utan tog det helt lugnt. Jag observerade till och med att värmemätarn inte steg, vilket kanske tyder på att det är något annat än fläktremmen som det är fel på (nu är jag som tidigare nämnt verkligen inte någon expert på bilar men det kändes ändå bra att veta att man hade något slags hum om vad som hände). Kanske generatorn då? I alla fall så kollade jag den där grejen som farsan skruvade på sist och den satt stenhårt så den kan det inte vara. Nåväl, får fråga honom imorgon. Förhoppningsvis är det något som går att fixa *håller tummarna*.

    Har en egen liten teori om vad det kan vara. Kanske min bil håller på att dumma sig för att det är varmt ute nu igen. Den står ju oskyddad i konstant sol och värme hela dagen om det nu skulle vara fint väder. Den har inte krånglat på hela tiden när familjen varit bortrest och då har det faktiskt inte varit något vidare väder heller. Igår började ju dock graderna krypa uppåt. Kan det vara så att min bil är så känslig? Det är verkligen inte bra i så fall...


Nu är jag hemma igen. Trött som vanligt. Har tvättstuga (megakul! Eller inte...). Har rensat ut mitt kylskåp. Hittade en massa olika mögelarter tror jag. I alla fall slängde jag jättemycket så nu består mitt kylskåpsinnehåll i princip endast av ett paket ägg och äppelmos. Det kan man nog slänga ihop en gourmetmiddag på, eller? : ).

    Ska ta och diska nu och sen ska jag lägga mig och vila en stund. Imorgon ska jag hämta familjen på Landvetter. Har saknat dem jättemycket faktiskt. Kanske låter dumt men det är en trygghet att veta att man har dem nära och att det bara är att åka till dem om man skulle vilja.


Kram


P.S Har köpt en fotlänk (trodde det var ett armband först) som det står "hope" på. Tänkte att jag skulle försöka få tillbaka mitt egna förlorade...



Av Evelina - 1 juli 2008 14:33

Nu har jag precis kommit från jobbet. Gick upp tjugo över fyra i morse, sprang till jobbet och satte sedan i mig en brakfrukost som bestod av en macka, juice samt en fet yougurth (7 % fett, asgod! Smakar som glass). Nu har jag kommit hem igen. Skittrött men jag måste åka och handla present till syster och mormor som fyller år till helgen. Idag är sista chansen om jag inte vill stressa så jag måste få köpt dem idag. De har inte sagt vad de önskar sig heller så det kommer ju inte bli jättelätt. Tänkte ta Allum i Partille, orkar inte stressa runt i Femmanhuset (urk!).


När jag kommer hem igen tänker jag lägga mig och sova en stund, ställa klockan och sen gå upp till "Morden i Midsomer" börjar.


Kram


P.S Är i desperat behov av en helkroppsmassage känner jag...



Av Evelina - 1 juli 2008 14:29

Det finns en längtan

någonstans djupt inne.

Ibland tränger den sig ut,

succesivt bearbetar den sig igenom,

kött, vävnad, själ...

Den sliter och drar,

krossar allt som står i dess väg.

Tills det bara finns tårar kvar.

Ensamma, bittra tårar...



Ovido - Quiz & Flashcards