Alla inlägg under november 2008

Av Evelina - 14 november 2008 22:32

Jag klarade tentan...

Av Evelina - 14 november 2008 22:18

Nu mår jag lite bättre... Har precis kommit hem från praktiken. Helt kass är jag nog inte för mina pannkakor blev i alla fall jättegoda. Läste just dagens Metro. I Kanada har de tydligen släppt en fånge på grund av att hans sovbrits var alldeles för liten, hans kropp vällde tydligen ut 15 cm på varje sida. Vore det inte bättre att skaffa en större säng åt fettot? Så, nu vet ni vad ni kan göra fångar. Bli feta så slipper ni ut!


Nu är jag astrött. Ska gå och lägga mig. Känns helt underbart att vara ledig i tre dagar. Funderar på att dra till IKEA imorgon och tycka-synd-om-mig-själv-shoppa. Ska bli kul.


Kram


P.S Jag föreslår att ni, N och J, diskuterar eventuellt samliv med varandra istället för på min blogg. Jag är inte ett dugg intresserad av det nämligen.

Av Evelina - 14 november 2008 10:05

Jag hatar mitt liv! Fan... Steker pannkakor. Som om det skulle hjälpa mig att ta mig ur mitt jävla helvete till leverne på något sätt. Tror knappast det. Nu gråter jag... Allt jag gör blir ta mig fan fel. Det spelar liksom ingen roll. Ju mer jag kämpar för att få kontrollen desto mer förlorar jag den. Ibland kan man ha toppendagar där allt känns superbra. Skenet har dock en tendens att bedra jävligt effektivt. *Suck*


Förutom att jag är egoistisk så är jag också en jävla fitta. Det fick jag bekräftat igår. Tack, nu känns allt mycket bättre. Fan, jag är så himla patetisk så hälften hade räckt. Kunde jag inte ha fötts utan känslor. Då hade jag skitit i vad folk tyckte om mig. Tyvärr gör jag inte det...


Klockan 13 ska jag på praktiken. Bäst jag skärper mig tills dess. Får väl dra ut och springa eller något. A men helvete!!! Nu spelar de typ världens sorgligaste låt på radion också. Visst strö salt i såren bara. "Words don´t come easy to me..."


Hej då.


P.S Till Jack: Jag lånade boken på biblioteket. Kika där så kanske den finns där. Jag varnar dig, det är ingen trevlig bok. Bered dig på en sträckläsning. Har man väl börjat vill man bara ha läst klart den så man kan glömma att man någonsin öppnade den.

Av Evelina - 13 november 2008 17:56

Jag är så jävla egoistisk! Fan, att jag ens står ut med mig själv. Hela den här veckan har jag haft en stor fet klump i magen som oupphörligt har gjort sig påmind. Anledning: min fågel. Idag gick det verkligen upp för mig hur in i helvete taskig jag har varit mot detta oskyldiga lilla djur. Jag skaffade honom därför att jag inte ville känna mig ensam de få timmarna jag faktiskt spenderar hemma (det vill säga timmarna innan jag går och lägger mig). Resten av tiden är han ensam! Så för att jag ska slippa vara ensam i några få timmar låter jag S vara hemma dubbelt så lång tid. Hur jävla schysst är det på en skala? Jo, jag vet, typ -10.

    Idag gjorde jag därför något som jag faktiskt inte ångrar. Jag åkte och lämnade honom i en djuraffär. Förhoppningsvis är det någon snäll person som kan erbjuda mer sällskap än vad jag gjorde som köper honom. Av hela mitt stenkalla hjärta önskar jag att han får det trevligt och att han hittar en liten gaykompis som han kan spana in alla superheta möbler i IKEA-katalogen med.


För övrigt har jag varit på praktiken idag, gick bra. Jag har varit och handlat lite mat också och väntar nu på att eländet som jag slaffsat ihop ska bli färdigt. Farsans ungerska korvgryta. Min ser inte ut som hans brukar göra men förhoppningsvis är den ätbar. Ikväll blir det en promenad och antagligen lite ointelligent tv-tittande. Börjar inte förrän 13 imorgon så det blir en rejäl sovmorgon för min del.


Kramar


Av Evelina - 12 november 2008 18:53

Efter mycket väntan och många långa stunder i djupa manodepphål de senaste månaderna har jag äntligen lyckats finna ljus i tillvaron. Mitt ljus består av min praktik. Jag stormtrivs verkligen! Mina handledare är underbara och det är kul när det är omlopp på patienterna. De kommer in och är sjuka, ligger några dagar, blir friska och går hem. Det är så det ska vara tycker jag. Bara att slippa allt flum i skolan är oerhört skönt. Hoppas verkligen jag klarade tentan så jag slipper sätta mig och läsa om skiten.


Idag gick jag från praktiken runt 13 och cyklade sedan till plugget för att ha processorienterad handledning. När jag kom hem stack jag ut och sprang i ösregnet. Jag hade bestämt mig redan imorse att ingenting skulle få hindra mig från att dra ut och springa. Jag var rejält blöt när jag kom in igen. Fan, kom just på att jag glömde stretcha. Inte bra. Kommer vara stel som en pinne imorgon.


Har ätit spaghetti och köttfärssås. Har upptäckt en annan sak som S tycker om förutom min vattenkran. Han älskar när jag klipper naglarna, kvittrar som besatt. J är helt övertygad om att han är gay. Det tror inte jag...


Morbror A ringde nyss och sa att de skulle ha adventmiddag med spelkväll den 29/11. Det var oväntat men det ska bli kul.


Kram

Av Evelina - 11 november 2008 11:41

Idag är jag ledig. Jag har absolut ingenting planerat (förutom tvättstuga) och det känns underbart. Igår var min första dag på praktiken. Det var kul och tiden bara flög fram. Efteråt stack jag till sex- och samlevnadskursen. Vi var typ 20 st och fan va skoj vi hade! Vi gjorde lite övningar, fikade och pratade. Nästa veckan är det HIV som står på temat. När jag kom hem var jag dödstrött. Snackade med S lite, tog en knäckemacka och sen stupade jag i säng. Sov nog innan jag lagt huvudet på kudden.


Skulle vara kul att dra ned till stan en sväng och gå i affärer men jag är superpank så då är det inget roligt. Man har ju en tendens att alltid hitta asmycket som man vill ha bara för att man inte har några pengar. Nä, det får bli en annan dag.


Kram


P.S J, är det du som skrivit det i tidningen?



Av Evelina - 9 november 2008 20:30

Guuud! Vilken tråkig helg. Jag har bara jobbat. Har just nu gjort min nya inneboende hemmastadd. En äkta australienare som heter Sidney. Grön är han och kan flyga (dock inte jättebra än men det tar sig nog snart). Det är alltså en undulat.


Tänkte glo på tv en stund och sen pysa i säng. Imorgon blir en lång dag. Först praktik från kvart i sju till 16 och sen sex- och samlevnadskursen som börjar 16.30 Får helt enkelt cykla som en jävla galning om jag ska hinna. Det gör jag nog... Då får S en dag för sig själv och bo in sin bur.


Kram

Av Evelina - 8 november 2008 11:18

*Stön*, springa innan frukost är inte min starka sida. Jag drack ett glas juice innan jag stack ut, tänkte att det kunde vara bra eftersom man både får i sig vätska och socker. Det skulle jag inte ha gjort. Jag tror aldrig det har bildats så mycket slem i min mun förut. Det kändes som om jag fick spotta vart tionde steg ungefär.


Igår kväll såg jag på "Idol 2008". Det gör jag aldrig i vanliga fall men eftersom jag hade olidligt tråkigt och det var rocktema så tänkte jag att det faktiskt kunde vara värt att se. Jag kan bara säga som så här; Lars var nog fanimej den töntigaste jävla människa jag någonsin sett på tv i hela mitt liv! Vilken idiot rent ut sagt. Typiska Lars-människor är sådana personer som jag verkligen avskyr. Tror sig liksom vara förmer än alla andra. Det var faktiskt rocktema och bara för att vara tvärtemot alla andra så tar han på sig en megaful rosarandig jävla skjorta! Huh! Tur att han åkte ut så vi slipper se honom mer.


Ska strax iväg och jobba. Trekvart kvar. Usch! Ser verkligen inte fram emot det. Tio timmar och en kvart... Nu tycker jag mycket synd om mig själv. Låt tiden gå fort, snälla!


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards