Alla inlägg under december 2008

Av Evelina - 5 december 2008 16:21

Alltså, jag börjar seriöst oroa mig för min sömn. Gick och la mig klockan nio igår kväll (jag vet, jag är ett offer!) och somnade inte förrän halv elva. Sedan vaknade jag upp typ en miljon gånger, svettig som en mindre vältränad hockeymålvakt och nästan helt klarvaken. Tillspetsad av lite lagom mycket panik över att det bara är några timmar kvar tills jag ska gå upp lyckas jag av ren utmattning sova de tre resterande timmarna av natten. Jag ser extremt dassig ut och har svarta ringar (eller i alla fall halvgrå) under ögonen. Hoppas nattens sömn blir bättre.


Praktiken idag var ett rent helvete idag. I fem timmar satt jag och försökte knåpa ihop min tredje och sista studieuppgift som ska vara inlämnad senast på söndag. Jag vet fortfarande inte om den duger. Återstår att se.


Nu ska jag ta en promenad ner till J. Måste rensa tankarna lite. Är hungrig så vi måste äta något. Han slog mig i TP häromsistens (är det ett ord? Ser mycket konstigt ut.), vilket kändes mindre bra. Får se om jag får någon revanch kanske.


Kram

Av Evelina - 4 december 2008 15:38

Tja! Det känns som om någon slängt typ tre tegelstenar i huvudet på mig. Jag är extremt trött. Idag var det meningen att jag skulle vara ledig. Det var jag inte. Istället jobbade jag i matsalen från klockan sex imorse. Nu är man sådär lagom mör i kroppen. Får ta ett bad sedan och se om jag mjukas upp lite, föga troligt.


Jag har funderat lite... Fan, va skönt det skulle vara att leva som en björn. Jag skulle göra vad som helst för att gå i ide hel vintern (snacka om djup fundering!). Typ få någon snäll människa att ladda ner ett par hundra filmer, bunkra upp med massa smågodis och en härligt skön säng med sidenlakan. Vad mer kan man önska sig liksom?


Har tvättstuga idag också, usch! Funderar på att dra ut och springa. Ska bara vänta tills det har blivit helt mörkt. Springer bättre då, i alla fall inbillar jag mig det.


Kram

Av Evelina - 3 december 2008 12:06

Usch! Måste snart dra ut i pissvädret. Ska på processorienterad handledning klockan två och efter det till praktiken. Imorgon är jag ledig. Alltså, jag skämtar inte när jag skriver att det regnar utav bara helvete här. Varför kan det inte snöa? Lite vitt på marken kan väl inte skada?Fåntrattarna som inte bytt till vinterdäck och som ska envisas med att ligga och sniffa andras bilbakar på motorvägarna får faktiskt ta och skylla sig själva. Men jag lovar, det kommer vara världens snöoväder på onsdag för då ska jag, mamma, I, Å, M och eventuellt syrran dra till Ullared. Det slår aldrig fel.


Så... Vad har man att se fram emot de närmsta dagarna då? Jo, Ullared på onsdag, det har jag redan nämnt. Jobba i matsalen nästa fredag (det är faktiskt rätt kul), åka till päronen och baka på Lucia. Nä, det var väl det. Får ta en dag i taget. Bara jag överlever helgen så är det lugnt.


Kram

Av Evelina - 2 december 2008 15:16

God eftermiddag! Fick sluta lite tidigare från praktiken idag, skönt. Tänkte dra och handla lite nu. Funderar på att springa ikväll. Måste dock passa ett samtal från jobbet så får väl vänta tills dess.

    Blir så himla frustrerad! Anledning: min chef och mitt jobb. Som det ser ut nu så jobbar jag sista dagen på söndag för ingen har informerat mig om vad som händer med det nya schemat. Vi ska typ gå över till något slags tvättstugeschema där man skriver upp sig när man vill jobba. Jag har liksom jobbat där i 2,5 år och ingen informerar mig, vilket jag tycker suger brutalt. Får väl se vad de säger sedan...


Jag vet inte vad det är med mig men jag sover så himla dåligt på nätterna. Kanske ska skylla på stress, det är ju populärt. Känner mig dock inte så stressad. Kanske börjar bli sjuk. Det hoppas jag verkligen inte för det har jag absolut inte tid med.


Nopp, om man skulle se till att få gjort lite stuff då. Fortsättning av mitt hyperstimulerande liv följer.


Kram

Av Evelina - 1 december 2008 12:49

Då var det december igen. Tiden går så vansinnigt fort så det är fan sanslöst! Snart sitter jag väl här och är 80 bast. Är på praktiken och ska precis sätta mig och skriva en av mina studieuppgifter. Det har våra kursansvariga nämligen talat om för oss att man får använda praktiktiden till. Vilket jag naturligtvis kommer att utnyttja. Inte fasen är det värt att stressa med det hemma.


Vid 16 drar jag till sexkursen och sen är det bara hem och sova och så praktik imorgon igen. I natt kunde jag verkligen inte sova. Vaknade typ tusen gånger helt sjöblöt av svett, huh! Hade väl antagligen värsta mardrömmarna men jag kommer inte ihåg något. Skumt.


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards